OVER MIJ

Linda van Etten

Mijn naam is Linda van Etten, ik heb twee zoontjes en woon samen in Sint Oedenrode.

Ik ben ruim 14 jaar geleden direct na het VWO begonnen met de goed aangeschreven accountancy-opleiding Nivra-Nyenrode, welke ik heb afgerond met een master in de accountancy.


Tegelijkertijd met de opleiding ben ik gestart bij Ernst & Young Accountants in Breda, waar ik heb gewerkt in de controlepraktijk (voornamelijk MKB, zorg en de internationale praktijk). Omdat ik behoefte had aan klantcontact op een laagdrempeligere manier heb ik na vijf jaar de overstap gemaakt naar een kleiner, regionaal accountantskantoor, Joanknecht & van Zelst in Eindhoven. Daar heb ik zowel in de accountancy- als samenstelpraktijk gewerkt en heb ik ervaring opgedaan op fiscaal gebied. Weer vijf jaar later kwam ik tot de conclusie dat ik liever nog meer betrokken wilde zijn bij de administratie van de klant en ben ik voor een klein administratiekantoor gaan werken, van Tits Advies in Son. Later is dit kantoor overgenomen door een accountantskantoor, K&D Accountants. In de vier jaar bij dit kantoor heb ik nauw samengewerkt met klanten op het gebied van de administratie en fiscale aangelegenheden. Dat is wat ik graag doe, zorgen dat de klant zo weinig mogelijk omkijken heeft naar zijn administratie en fiscale aangelegenheden, op een manier die voor hem prettig werkt. Begin 2016 heb ik besloten te starten met een eigen administratiekantoor.

Ik ben flexibel, nuchter, prettig in de omgang, precies (met oog voor de verhouding van kosten en baten), dienstverlenend en, moeilijk voor te stellen voor veel ondernemers, ik houd van cijfers. Daarom neem ik dat graag uit je handen.

 • 2000 Studie

  Accountancy-opleiding Nivra-Nyenrode afgerond met een master in de accountancy
 • 2000-2005 Ernst & Young

  Ernst & Young Accountants in Breda, waar ik heb gewerkt in de controlepraktijk (voornamelijk MKB, zorg en de internationale praktijk)
 • 2005-2010 Joanknecht & van Zelst

  Bij Joanknecht & van Zelst heb ik zowel in de accountancy- als samenstelpraktijk gewerkt en heb ik ervaring opgedaan op fiscaal gebied.
 • 2010-2014 van Tits Advies

  In de vier jaar bij dit kantoor heb ik nauw samengewerkt met klanten op het gebied van de administratie en fiscale aangelegenheden.
 • 2014-2016 K&D Accountants

  K&D heeft het kantoor van van Tits Advies overgenomen.
 • 2016 Bijzaak Administraties

  In 2016 heb ik mijn eigen administratiekantoor opgericht genaamd 'Bijzaak Administraties' - jouw bijzaak, mijn hoofdzaak.

INTERESSE?
NEEM CONTACT OP